НИЕ МОЖЕМЕ ДА ВИ ИСПОРАЧАМЕ!

ПОВЕЛЕТЕ

Сите компоненти на традиционалната подготовка на еспресо за професионална опрема се сумирани и усовршени во апаратот Guzzini
8.499 денари+ гратис 50 патрони

8.499 денари+ гратис 50 патрони

најдобриот кафемат за еспресо !
Врвен италијански квалитет
МАКЕДОНИЈА

Повикајте не или пишете ни

БРЗА ИСПОРАКА!

Изберете го наједноставниот начин да не` контактирате,  да се информирате и да порачате

Мобилен: 070 254 244

jobiskafe@yahoo.com

1000 Скопје, Р Македонија

НИЕ МОЖЕМЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ!

ЗОШТО ДА
ИЗБЕРЕТЕ

Подготвувањето на кафе во капсули не го бара овој третман и затоа обезбедува максимални заштеди во трошоците за одржување и вашето време. Заштедите од електрична енергија исто така не се занемарливи

НИСКА ЦЕНА

СЕРВИСИРАЊЕ

СТРУЧЕН ТИМ

ИТАЛИЈАНСКИ КВАЛИТЕТ

БРЗА ИСПОРАКА

ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Вашата канцеларија го заслужува само најдоброто !
Набавете го вашиот кафемат уште денес на БЕСПЛАТНО користење!

контактирајте не`

jobiskafe@yahoo.com

Мобилен: 070254244 

1000 Скопје Р Македонија

Добивајте известувања