ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ

Guzzini апарати за еспресо
Сите компоненти на традиционалната подготовка на еспресо за професионална опрема се сумирани и усовршени во апаратот Guzzini. Лесен за користење, лесно одржување, апсолутно постојан квалитет на кафе и високо ниво на хигиена се главните предности. 

Која е нашата мисија

Подготвувањето на кафе во капсули не бара овој третман и затоа обезбедува максимални заштеди во трошоците за одржување и вашето време. Заштедите од електрична енергија исто така не се занемарливи. Проблемот со остатоците од кафето е целосно решен благодарение на иновативниот патент на HAUSBRANDT.
Image

ПОВИКАЈТЕ НЕ` ИЛИ ПИШЕТЕ НИ

ПОТРЕБНА ВИ Е НАША ПОМОШ !

Изберете го наједноставниот начин да не` контактирате,  да се информирате и да порачате
 

Мобилен: 070 254 244

jobiskafe@yahoo.com

НИЕ МОЖЕМЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ!

Нашиот супер тим

Располагаме со професионално стручно обучени лица подготвени во секој момент да одговорат на Вашите потреби и барања.
Доволно е само да не` повикате и ние ќе Ви одговориме и овозможиме стручна помош за решавање на Вашите проблеми и барања.

контактирајте не`

jobiskafe@yahoo.com

Мобилен: 070254244 

1000 Скопје Р Македонија

Добивајте известувања