Hausbrandt patroni Makedonija

ЈОБИС

Информации за контакт

jobiskafe@yahoo.com
Мобилен: 070254244

ул. Бутелска бб, 1000 Скопје
Р Македонија

Испратете ни повратна информација

Пронајдете го Вашето задоволство, 7 Грама задоволство во уникатен дизајн. Нарачај ја твојата кафе машина промотивно за 8.499 денари + гратис 50 патрони Нарачај ја твојата машина уште сега! Бесплатна достава низ цела Македонија .

контактирајте не`

jobiskafe@yahoo.com

Мобилен: 070254244 

1000 Скопје Р Македонија

Добивајте известувања